Valorile noastre

Dezvoltam
Cautam in permanenta dupa combinatia perfecta intre lubrifiantii nostri si masinile si echipamentul pentru care sunt creati. Departamentul nostru de cercetare si dezvoltare creaza formule noi in permanenta, pentru a oferi lubrifierea potrivita pentru toate tipurile de masini. De la dezvoltarea unui produs nou si pana la prezentarea unui bidon nou, pasiunea pentru inovatie este integrata in afacerea noastra.

Sprijinim
Oferim clientilor nostri programe de analiza a uleiurilor, service la vedere si educatie in domeniul lubrifierii, pentru a ne asigura de performante optime. Oferim o gama variata de gradatii in cadrul fiecarui segment, iar daca nu, o putem dezvolta. Ne conformam celor mai recente specificatii legate de lubrifianti, si oferim clientilor nostri certificari oficiale ale produselor noastre.

Construim
Consideram ca inaintarea impreuna cu partenerii nostri este la fel de importanta ca tehnologia. Ne ajutam distribuitorii in debutul lor, le oferim traininguri la zi si ne asiguram de contactul regulat fata in fata, pentru analize si viitoare oportunitati de afaceri.

Ne calificam
Pentru a construi un brand sustenabil, acordam cea mai ridicata atentie proceselor noastre tehnologice si sistemelor de asigurare a calitatii. Certificarea noastra ISO-9001 asigura operatii de productie si logistice fara probleme si permanenta supraveghere a procedurilor noastre de calitate. Ne permite sa atingem si sa depasim solicitarile clientilor. Lubrifiantii nostri sunt compusi din uleiuri de baza europene si aditivi de cea mai inalta clasa.