Despre RYMAX

Fondat in Tarile de Jos la sfarsitul anilor ’80, brandul Rymax este unul relativ tanar. Flexibilitatea crescuta si abordarea orientata spre satisfactia clientilor a facut posibila reprezentarea cu succes si cresterea substantiala in mai mult de 30 de tari de pe intreg globul.

Dedicatia pentru munca si clientii nostri ne-a permis sa construim un brand care a fost capabil sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor, prin oferirea unui pachet complet de produse si servicii, integral de la productie, umplere, ambalare si distributie, si pana la suportul tehnic si servicii after sales. Mentalitatea noastra hands on si liniile directe de comunicare ne-au transformat in organizatia profesionista internationala de azi.

Suntem bucurosi sa putem oferi clientilor produse si servicii ce satisfac nevoile pietii de azi. Aceasta, combinata cu entuziasmul pe care il avem in privinta industriei noastre si oamenilor nostri, va vor lasa sa intelegeti pasiunea adevarata a brandului nostru. Aceasta ne face unici, aceasta ne face Rymax!

Suntem
O companie mandra si independenta. dedicata personal afacerii noastre, tintind sa dam intotdeauna ce e mai bun, cautand in permanenta sa ne imbunatatim serviciile si sa depasim asteptarile clientilor.

Punem pret pe
Cinste, egalitatea umana, calitatea produsului si responsabilitatea in afaceri.

Dorim
Sa ne dezvoltam afacerile la un nivel global, in timp ce tinem la standardele noastre umane, in timp ce tinem la standardele noastre umane si la contactul personal cu toti partenerii nostri.